ursäkta röran vi bygger om

bloggen ska få nytt utseende, den är inte klar, men den kommer bli!

HEJ!

gaah, suuur! mitt humör är inte på topp idag asså. ingen bra dag, inga kläder som satt bra så tog på mig gamla kläder, vilket jag ångrar för ville bara gömma mig resten av dagen, det var inte min stil längre helt enkelt. och så är jag så sur och avundsjuk på allt och alla. alla som är så jävla lyckliga! duktiga på allt och ser helt perfekta ut! själv sitter jag och trycker i mig en godispåse och klunkar pepsi och tycker synd om mig själv, kan inte ens få mitt ankarsle upp från pallen o ut och springa en runda. ska jag nånsin ta tag i mitt liv? vetifaan.

hjsagdjkdhbfkan

<3

hoppas att det här är det bästa och att det kan leda till det bättre i framtiden, att vi kan börja om när det är meningen för det, du är helt underbar och du får inte försvinna ur mitt liv.
jag älskar dig nu och för alltid.


ted <3

intressant?

nej, inte för fem öre. jag har ingenting och skriva. men ikväll blire fäääst hos jonah, det är sånt vi gillar!
och så längtar jag tillbaka till turkiet och alla underbara människor!


mamma <3


måns ;)


kändisar

en dag avklarad

ja, jag är inte så bra på det här med bloggdesign och jag orkar inte lära mig alla koder hit och dit så nu får det se ut så här ett tag framöver! bilderna blir lite cp kanske men det är skitsamma.
jag har överlevt första dagen i skolan och det är bra gjort tycker jag, nu ska jag klara dom andra oxå! studenten börjar kännas mer verklig nu när det snart redan är dax för utprovning av mössor och stufs!
läste precis ut en skitgullig bok jag lånat av isa, ibland bara måste man. man blir lycklig av den :)
nu ska jag städa iordning lite, konstigt vad fort det går innan det är grejer överallt där dom inte ska vara fast man precis städat iordning..
imon ger jag mig på skoldag nummer två!
tjaaaaa!

:|

nio timmar kvar.. sen börjar skiten igen!
hoppas iaf på ett bra och väldigt roligt sista år, för det är precis vad det är, sista året! :D
idag har vart en slapp dag, inte gjort så jättemkt, blev en sväng på stan med isa som överraskade med en påse chokladmuffins som hon hade bakat, skiitsmarrigt :D sen kom mamma ner på stan och bjöd mig på en ny tröja vi hitta på rean! och så dela vi på en blus, jag gillar min mamma<3
nu ska jag och teddan se en film innan jag försöker få lite sömn innan skolan imon, ååh vad jag vill ha mer sommarlov!
PUSS och ett lycka till till alla som börjar imon!





miss sandman?

godnatt!
mr sandman har inte hittat hit så här sitter jag och har just pratat med en gammal vän som vart frånvarande i två, tre år så var på tiden att den här kontakten återupptogs! dagen i ära har annars bara spenderats vid datorn, i tvättstugan och framför tvn. mamsen och jag hyrde en film och käkade räkor och VITLÖKSBRÖD (dock inte jag, jag fick ta till en baguette med persiljesmör eftersom någon har hittat på att jag ska bli allergisk mot vitlök, it sucks! i love it..) men det var en myskväll och jag tror min katt kommer bli en räka så som han käkade ;) nej klockan är efter halv två så jag borde sova en stund innan jag ska upp igen, men först ska jag se vidare på twilight, jag har lixom fallit för den filmen som så många andra. kan se den om och om igen. so sleep well !

partiparti

dagen började väl ganska så bra med förfix inför kvällens bröllop nere vid djulö, ska dock inte vara med men hoppas det blir en lyckad kväll för dom det gäller ;) fixade precis till mammas hår och hon blev så fin så, sen stressade hon iväg, hon är en av de tre toastmastrarna så det gäller att vara på g. för mig och isa blir det fest hos cizzi i kvällningen, det verkar bara vara vi mot världen, dom andra tycks ha försvunnit nånstans, blir vi ledsna för det? ja.
men med världens gosigaste kisse i famnen kännas allt mkt lättare. nu ska här fixas!
PUSS!


tältuppsättning - bra team.


jordgubbar- för att det är så gott och jag vill äta upp dom.


för att det är så här jag känner mig.

TREVLIG KVÄLL ALLIHOP!

puss


åk inte :(

sjuuuuk

jag är sjuk men jag vill inte vara det längre :) dumma förkylning, kom tillbaka i höst när jag behöver ett break från skolan!
blir så deprimerad av att gå hemma. tänker alldeles för mkt på fel saker. en vän tkr man väl om för hur den är, ens personlighet tex, inte för hur man ser ut, om man är smal, tjock, lång, kort, har stort eller litet hus, stökit hemma eller städat och grant! jag vill iaf vara jag och hoppas det duger.



HEJ!

RSS 2.0