yes we have no bananas

många låtar har vart på hjärnan idag, yes we have no bananas var den sista som fastnade när jag och fisen satt och återupplevde gamla allsångsminnen från norge! vi var på allsången i stadsparken och lyssnade på alla duktiga unga talanger då det plötsligt händer! kuriren springer fram till oss där vi sitter och är så fina, och intervjuar lite om allsången och tar massa med bilder, så varning för oss i tidningen imon! :D wohoo!
idag har vi förövrigt legat vid djulö hela dagen, vi käkade till och med frukost där nere, mysigt! det var så varmt där att man ville bo i vattnet, och det gjorde vi nästan. nästa gång ska jag nog ta med mig en luftmadrass och flyta runt på, även fast jag idag äntligen fått in flyttekniken så är det nog mer soft med en madrass, nej nu skriver jag bara massa skit! ska gå och se lite oc ist (det var ett tag sen nu, ska börja om från avsnitt 1 ;)) innan jag somnar, så jag kan kika i tidningen imorgonbitti när den kommer, så jag sen kan sola ännu mera (om min bränna lagt sig) innan fisen kommer hem för då ska vi köpa tidning och äta bär!
hej!

!

utropstecken!
jag använder dom jämt, dom är överallt, försöker att inte skriva dom!!
nej, sov gott!


hejhoppsnopp!

nu var det ett tag sen igen, det är säkert ingen som läser min lilla obetydliga blogg, men jag tycker om att skriva av mig lite ibland! har setat (eller suttit som alla säger att det heter) här och läst bloggar och ätit en massa godis så min mage är full och gör ont, mår illa, blää. :(
men till det som är roligare än en ond mage! SOOOOOOL, fint väder, jag älskar vädret! :D försvinn inte!
igår var jag och ted i norrköping och skulle shoppa, vilket vi gjorde oxå. jag köpte ett par skor, nästan precis som planerat, vita tygskor, jag är nöjd! efter vi hittat mina skor var det inte så mycket tid kvar till shopping men ted lyckades iaf hitta ett par skor och en t-shirt så då käkade vi och det gillade en mycket hungrig ted som inte fick äta tidigare för att jag var väldigt självisk i min jakt på nya dojjor! vi avslutade kvällen med en promenad i kvällssolen och bio, drag me to hell, läskig!
nu ska jag göra mig klar för sängen, upp tidigt imon, morfar fyller 80 år så det blir kalas hela dagen! :)
isa det blir nog ingen frukost imon men vi ska äta frukost vid djulö flera dagar i sommar!! (du läser iaf min blogg ;))

NATTI.


en annan del av norrköping


puss


midsommarafton

vi började kvällen med att äta mat hos mormor och morfar, jag fisen och mamma. där var det trevligt!
sen trampade jag och min fis vidare till sofies 18års fest och det var tur att vi inte åkte en minut senare för väl framme började det spöregna. hemma hos sofie blev det att inta köksgolvet och sen köra för fulla muggar!
när vi kände oss färdiga där drog vi hem till rikard där han bjöd på groggar i partytältet på gården, det var riktigt mysig sommarparty-stämning där tkr jag, synd att det inte blev så långvarigt.
sen kom iaf världens bästa teddybjörn och hämtade mig :)
fina bilder kanske kommer annars kan ni alltid kika på fisens blogg izorstarfighter.blogg.se.

tack så mkt för en jättetrevlig midsommar alla inblandade! :)


sommarlov!

det har snart gått en vecka av sommarlovet, jag har haft en bra start!
lördag skolavslutning, pappa och syster var på besök, det var bäst! har saknat dom så mkt. dom kom på fredgkvällen så vi käkade pizza och spelade spel och hade det mysigt. sen kollade vi på studenten och fikade efter skolavslutningen, sen åkte dom, skitjobbigt! men jag ska ner i sommar har vi bestämt :)
det blev att förfesta lite hos cizzi innan stan där vi mötte upp folket, en superkväll på krogen!


grattis till studenten alla.


 puss

söndag blev chilldag med film och mys. skulle bli en tidig kväll för berlin väntade klockan fyra på morgonen men klockan blev närmare två innan jag somnade och så var det bara att gå upp halv fyra igen :)

måndag-tisdag BERLIN!
jag och mamma åkte ner och shoppade, åt god mat och hade det mysigt. vi kanske åker tillbaka på mammas semester, vi hann lixom inte se allt vi skulle, som vanligt.


förintelsemonumentet. minnesplats för de europeiska judarna som blev
mördade under andra världskriget.


mamma vid Unter den linden.


bakad potatis på Der Kartoffelkeller, asgott.


shoppat.

onsdag
blev att sola hos mormor och morfar.

torsdag fyllde någon år, Grattis! <3


tårtan jag bakade, den blev faktiskt riktigt smarrig.

det blev mer bakande minsann!
jag och fisen gjorde smarriga midsommarbakelser som jag inte har någon bild på men goda blev dom. sen vidare till mormors hus och baka bullar. jag funderar på ett yrke som bagare!

midsommar idag och det blir grillning hos mormor och morfar ikväll sen vidare men vart?

Glad Midsommar iaf!
PUSS<3


RSS 2.0