stora lådans dag!

dagen har gått åt till att göra minsta möjliga. men jag har iaf börjat rensa min garderob där ingenting har fått plats på väldigt länge. det känns väldigt skönt att äntligen fått lite mer ordning men det har vart väldigt tungt att slänga, det är någonting som jag inte alls är bra på! nu ska jag bara vänta på teddans instruktioner så ska jag omformatera min dator. ja, jag är väldigt dålig på datorer och såna enkla saker :)
så vi får se hur det blir!
tjaaaaaaarå!

...

If I could turn back time
If I could find a way I'd take back those words that hurt you and you'd stay
I don't know why I did the things I did but I know why I said the things I said.



måndag

skola idag, har väl vart helt ok. vi har påbörjat vårat tårtbak på bagerin, våran groda kommer bli SNYGG! sista timmen innan vi sluta var jag så hungrig så när jag äntligen var fri att gå nästan sprang jag hem och kastade in pizzabiten som blev kvar sen igårkväll när jag satt hemma själv och tjockade framför tvn. satte igång OC som jag börjat se om från början för jag vet inte vilken gång. jag måste vara besatt, jag är galet förälskad i den serien!<3 vet att den inte går hem hos alla men hos mig gör den faktiskt det!
kvällen har för övrigt varit vääldigt tråkig, har bara sett allt plugg och den stora röran i mitt rum framför mig och lagt ner alla möjliga projekt att få nåt gjort.. bajskväll!
kanske ska gå och fortsätta där jag slutade vid OC och ta tag i allt imon när jag är ledig :))

om det nu skulle vara nån som läser min blogg, så en liten ursäkt för denna tråkiga läsning!
NATTI!

<3



teddan

söndag!

igår var jag på bal med ted på hedenlunda. lånade isas superfina balklänning som hon har sytt själv och så stylade hon mitt hår. det var väldigt fint tills jag kom ut och satte mig i bilen utan tak! vi gjorde ett stop hos johan där det blev fotografering för hela slanten, sen åkte vi tillsammans ut till hedenlunda. vi åkte cab ut och det blåste som bara den! men det var riktigt kul. väl framme blev det ännu mer fotografering, minglande med inte alltför god dryck, tre rätters med både vitt och rött vin, dans med bra musik, bandet som spelade hette polysong. det var en trevlig kväll med massa nya människor :)
dagen idag har spenderats hemma hos ted, vaknade imorse och var så jävla sugen på nått sött så vi satte igång och bakade en kladdkaka, fy så gott det var! sen har vi solat, ätit glass, gått promenad halvvägs till brevlådan och tillbaka, hurtigt jajamän! sen har jag såklart även idag försökt bli fri från min hästrädsla, det gick väl inte riktigt vägen idag heller.
nej nu ska jag ut och shoppa lite mat, orkar inte laga nån ;)

puuuuuuuuss!

nystart!

yes. har gjort om min blogg lite grand och tagit bort gamla inlägg (var dock inte så många).
men nu hade jag tänkt fylla bloggen med trevliga inlägg hädanefter!

/ Evelina

RSS 2.0