30 mars

har haft matlagningsprov idag, gick bättre än jag hade hoppats på! fläskfilégratäng med bacon och curry och pannacotta till efterrätt ;)
efteråt var jag helt slut och lyckades när jag kom hem sova bort flera timmar av min dyrbara tid, hade massor att göra och har inte hunnit mkt alls. så jobbigt att bli så trött, trodde den trötta perioden var över :) men jag hyrde film med mamma ist, bröllopsfotografen, sjukt bra film! köpte pommes från pizzeria norr som jag smaskade på, var gott. ska väl göra mig klar för sängen så jag kan ta tag i morgondagen tidigt imon. det lär bli full rulle hela dan, mkt nu. men imonkväll kommer min linus hem igen iaf :)
nattinatti, sov gott!

29 mars

nu var det ett tag sen jag skrev några rader här så här kommer lite uppdatering.
vet inte vad jag ska berätta om riktigt men det får bli helgen som har vart väldigt bra.
i fredags var det dansafton i skolan så jag var där och jobbade, det var riktigt kul, började vid två och skulle sluta elva, tolv men allt gick som på räls så vi i köket kunde sluta redan halv åtta. jag stannade kvar till en tio, halv elva och försökte mig på några danssteg ute på dansgolvet. jag måste säga att det gick riktigt bra för att vara så dålig ;) efter det mötte linus mig och vi gick hem till calle en stund innan vi tog en sväng på stan men det var inte roligare än vanligt ;) så vi drog hem för att ladda till lördag då vi gick upp redan tio i åtta och slängde ihop en jäkligt god tårta till min mor som fyllde år! hemligt recept ;)
vid tio tiden åkte vi till tippen med lite skit sen åkte vi vidare till örebro för shopping på ikea och i marieberg. vi hittade lite kul iaf, så nu längtar jag till sommaren :)
efter en hel dag i örebro blev vi bjudna på mat hos kenneth, jättegod mat och trevligt var det.
söndagen sov vi bort en hel del av plus att vi förlorade en timme pga att man skulle ställa om klockan. men jag hann med en liten fika med min fis iaf :)
skola idag och jag fick mina studentkläder äntligen! har redan fått mössan och det förut.
snart torsdag :) <3
blir lite spegelvänt och upp o ner på bilden men här är dom iaf.

12 mars

godmorgon! ska snart vandra till praktiken, min sista dag på resia. det har vart väldigt roligt och intressant och se hur det funkar, känns som nåt jag kan tänka mig att jobba med faktiskt. hoppas det blir lika bra idag med ;) men jag blir så himla sugen och bara dra iväg till värmen, jag saknar turkiet och side som fan, sitter nu och kikar på priser och så i april när jag fyller år, jag vill vill vill! men lär inte ha pengar till det men kanske kan önska mig en resa dit av alla, så kanske det kan gå ihop sig ;)
igår hade grannarna inbrott, tkr så synd om dom, dom var så ledsna. det är läskigt, vet inte om jag vågar gå hemifrån :O fast vi har ju en som vaktar lägenheten, och vore jag inbrottstjuv skulle jag inte våga mig in här ;) haha. nej jag ska gå och borsta tänderna och göra klart det sista. ska träffa fisen efter jag slutat i eftermiddag, äntligen, var väl en vecka sen sist.
ha en bra dag, hoppas solen kommer fram ännu mer!


side resort  <3

6 mars

studentkickoff igår, var riktigt kul! hockeyn idag blev det inget av med för min del så jag har bara vart hemma hela dagen. har iaf rensat lite så lite nytta har jag ju gjort. fisen skulle komma över och se melodifestivalen men hon fick förhinder av något vi kallar baksmälla ;) hihi. så nu är jag  sååå uuuuuuttråkaad! bläää

4 mars

nu har jag snart vart hemma en hel vecka, det börjar bli lite trist sådär. ringde till praktiken idag och vi bestämde att vi kör praktik nästa vecka ist, hade ju tänkt gå imorgon oxå men hon tyckte jag kunde vara hemma och vila upp mig en dag till så ledigt imon!
ska gå och hjälpa mamma med maten snart, kände mig hungrig förut för första gången på flera dagar, kanske ett tecken på att jag börjar bli av med förkylningen.

3 mars

jag är fortfarande sjuk, men börjar bli bättre iaf. ska vara hemma imorgon med men hoppas att jag kan gå på fredag iaf. jag måste vara frisk då för det är ju studentkickoffen på kvällen och hockey på lördag! haha tänk att jag ska på hockey, jag verkligen hatade hockey innan OS började men jag börjar kunna se på det. och jag ser fram emot att se matchen på lördag på riktigt och inte bara på tv och med trevligt sällskap ;)
sen längtar jag så mkt till den 1 april <3

1 mars

nu är det redan mars och det känns vårigt. men jag är sjuk, genomförkyld vilket är en pina. hemma från praktiken, första dan och allt men dom var förstående så det ska nog bli bra.
gårdagen bjöd på mkt roligt. var i linköping med linus, stefan och morgan med biltema som mål men vi hamna även på ikea och en annan liten mysig affär och inhandlade lite kul ;) sen lärde jag mig hur man på "bästa sätt" byter olja i en bil, haha bara suga upp den som genom ett sugrör ;)
jag orkar inte göra någonting alls idag så det blir nog till att sitta här och nörda och sen bosätta mig i soffan framför tvn men jag ska väl försöka mig på lite rensning bland kläder och skit när jag ändå är hemma.
nu ska jag snora vidare, hej!

RSS 2.0