snabba cash

FAN VAD JAG HATAR BLOGG.SE NU!

såja. gårdagen var en riktig höjdare. sov länge sen startade jag dagen med picknick hemma hos fisen. skitmysigt med filt på golvet, ljus och räkor och bröd. jag blev inte så långvarig där för jag skulle iväg på bio med linus, mamsen och kenneth. ja, vi såg snabba cash. den var inte som jag hade tänkt mig den men grymt bra. efter bion gick vi på kina och käkade, jättegott! sen avslutade vi kvällen med efterfest hos kenneth där dom drack drinkar och öl medan jag höll mig på det torra ;) massa skratt till klipp på youtube och så av nån anledning lyckades vi komma in på gammal musik som dr bombay- calcutta, ååh vad jag längtar tillbaka till när man var yngre, till den tiden..
men man ska leva i nuet, och i dagens nu finns det alltför mkt att göra så jag ska inte sitta här och slösa tid nu.
måste städa, duscha och baka.
ha en underbar söndag alla som gillar söndagar! blööää.


snabba cash, brrrra! och joel kinnaman är snygg.

fredag

hejhejhej!
det är dåligt med uppdatering här men det händer rätt mkt just nu. mkt beslut man ska ta, mkt med skolan och annat som ska fixas och tas tag i. och jag är ju en velpanna om nån. snart tar vi studenten, sjukt vad tiden går fort. jag blir så stressad! så mkt att fixa innan.
idag ska jag försöka ta tag i lite plugg och städning innan kvällen förhoppningsvis bjuder på nåt annat mer mysigt än så :)

igår var den här tönten här och fika, var längesen så var skönt och se dig!

 

jag är rädd att mina beslut ska göra så jag förlorar dom som betyder mest, men riktiga vänner stannar väl oavsett vad.


fan.

vrf kan jag inte bara lita på människor!? sluta oroa mig för saker helt i onödan. och bara ta små skitsaker med en nypa salt ist för att förstora upp allt till värsta problemet. fan.

RSS 2.0