tråkmåndag

japp, inte vart så jätteglad dag idag. inte mkt som har passat eller känts bra.
vill köpa massa nya kläder, speciellt jacka! vet vad jag vill ha, men behöver så mkt mer pengar än jag äger. stövlar har oxå legat högt på listan, men var och rotade lite i mormors förråd idag och lyckades hitta två par stövlar som hon inte tänkt använda mer eller ens använt på länge, dom bara stog och tog plats, så dom fick jag med mig hem minsann, tack mormor! ett par bruna stövlar med en liten klack och ett par söta näbbstövlar, dock lite stora men med en sula och ett par raggsockar ska det nog bli perfekt. det kanske kommer upp en bild men mamma har beslagtagit kameran och har massa hemliga bilder där i så jag får vänta. har förresten nyss tryckt i mig massa kladdkaka som jag så smidigt slängde ihop till idol, muuuums!, kladdigt värre.
ska gå och se om jag kan få ordning på allt stök i mitt rum lr kanske få lite pluggat, men om jag känner mig rätt så kommer det till sist inte bli nåt av det. usch vad jag är svår att bestämma över.

27 september 2008

ett år sen, puss på det<3


isa och david hade THD-party för exakt ett år sen idag.
det var väldans roligt och början på nåt nytt. <3

balettdansande boxare knarkar amfetamin!

som alla säkert har sett har uppdateringen inte vart på sin höjd. men nu är jag här och tänker dela med mig lite av det goda. det har hunnit hända mkt sen sist och jag känner att jag inte orkar skriva om allt utan tänkte slänga in bilder från olika moment ist, en bild säger ju mer än tusen ord ;)

drink- och vinkväll @ my place


















partykatten i trött tillstånd ;)


den här får väl avsluta och fortsätta tala för sig själv.

en heldag hos teddan












jag körde bil, och ja, jag har parkerat, perfekt!



saknar dig.




söta hera.


och det lilla söta spöket.

fest i sköldinge, dagen efter jobb











finns ruliga klipp som två bakiströtta tjejer med väldigt kul humor har spelat in, klippen kommer kanske upp här såsmåning om men finns just nu att hitta på izorstarfighters blogg.

nu blir det duschen sen ska det ses på film med min kära mamma som äntligen kommit hem från turkiet.

godmorgon

jag har försovit mig. känns onödigt och dundra in i köket senare så blir hemma hela dan. ska plugga en hel massa, vill inte börja hamna efter igen. tar väl en sväng till mormor och morfar oxå, kanske finner mer pluggro där än hemma. och eftersom man är lämnad ensam hemma i två veckor finns det ju en massa ärenden man måste uträtta oxå. så jag har lite och pyssla med iaf. har inte läst bloggar på väldigt länge heller, kanske tid för det idag då. ber om ursäkt för världens tråkigaste, meningslösa inlägg men så är det.
HEJ PÅ ER!

vrf kan inte allt bara vara bra,
mamma kom hem.


det är dax för fredagsmys, om det så är det sista jag gör, för det är fredagsmys!

jajamän! fredagsmys. vi väntar bara på en ted sen ska vi dra ner till verona och käka mat. jag, ted, mamsen och kenneth. det har blivit lite av en tradition och gå ut och äta kvällen innan någon åker bort. det är mamma och kenneth som drar till turkiet imon. vill jag följa med? ja. får jag? nej. jag blir hemma ensam med min goskatt.
men kvällen bjuder inte bara på mat utan oxå pokerkväll och massa gottande! jag ska försöka blanda till någon drink oxå, går ju barteknik och lär mig en del ;)
nej, nu ska jag springa ner och käka.

ha en trevlig kväll alla, det tänker jag ha! :)
PUSS!<3

all good things come to an end

har jag gjort mitt största misstag någonsin? jag är så slut i huvet, kan inte tänka klart, vet inte vad jag ska göra. bara börja leva efter de val man gör i livet, bra eller dåliga. jag vill försvinna ett tag, bara blunda och se om alla problem är borta när jag tittar igen..

jag älskar dig, kommer alltid göra det.
kommer aldrig sluta hoppas.
<3

baaah.

köksdag idag, sån dag man slänger på sig vilka kläder som helst, sätter på lite smink och bryr sig inte så mkt om håret. fett var det idag oxå, eftersom vi skulle ta skolfoto imon så brydde jag mig inte om att tvätta det idag, bättre o göra det imonbitti. det första vi möts av när vi kommer till skolan är "vi ska ta skolfoto idag" så fan heller! halv tre, en halvtimme efter köket, då man är så lagom snygg. våra mentorer har tjatat om att det är skolfoto den 8/9, så jävla sur. men fick hoppa över lunchen, sticka hem och hämta plattång, krustång och kläder! alla försökte desperat hitta nån som kunde komma med grejer. andra lånade av varandra. det här kan tänkas vara en liten grej men man vill inte ha fett hår, som inte är tillfixat minsta lilla och väldigt fula kläder som man nästan ser tjock ut i på ett foto alla kommer se.
bara hoppas på att kortet ser anständigt ut :)

tack o hej jävla leverpastej!

oh no!

det som inte får hända har hänt. jag tror inte det är fel på våran våg och jag gjorde en jätteupptäckt i min spegel. jag ser inte likadan ut som jag gjorde förut. jag ska börja träna och nu på riktigt!
sovasovasova! natti.

hej huvudvärk!

nej, så mkt drack jag inte igår faktiskt, men man mår som man förtjänar. kräftskiva hos sanna igår var en fullträff! det var riktigt roligt. god mat, fina hattar, roliga sånger med fina stämmor ;) därefter bussresa med mera sång, till stan där det blev krogen med ännu mera sång. jag ljuger så bra. shot på sanmarino, valet är klart, turkisk peppar, mmm! klockan blev halv två väldigt fort igår så alla stack hem. men tack så jättemkt för en kul kväll alla!
bilder kanske kommer om jag får tag på några.

godmorgon!

mår lite lagom som man ska när man har vart ute och röjt. vi hade väldigt kul, som alltid finns det ju delar man kan klara sig utan men det är ju det roliga man minns så det som räknas. jag luktar rök, mina kläder luktar rök. jag måste tvätta. ska ner till djulö på familjedag med kommunal, min mamma är med där och hon ska stå och grilla koorv. så jag ska ner på en runda minigolf ;) ska bli intressant och se hur det går, jag kan bli rätt aggresiv när jag lirar ;)
ikväll kör vi igen, kräftskiva hos sanna i valla! det är sånt vi gillar och tycker ska bli kul :)

bilder från igår.








david slukade eld!


jag ska bli en bättre människa. HEJ!

lördag

ja, jag vet att det är fredag idag men eftersom jag var ledig idag så känns det verkligen som lördag. så om jag låtsas att det är lördag blir jag ju bara positivt överraskad när jag är ledig längre än vad jag tror ;)
idag har jag iaf bakat bullar hos mormor och morfar, det gick bra och jag är nöjd. det blev inte vanliga bullar, det blev golvbullar. jag kan fortfarande inte förstå det men när vi sitter i "matsalen" och väntar på bullarna som står och jäser så hör vi ett jäkla brak från hallen och vi alla förstår vad det var och vågar knappt gå och se efter. vi gjorde det iaf och där låg bullar, plåtar och bakdukar på golvet.. som tur var hamnade dom flesta bullarna på bakdukarna så vi kunde rädda dom. det verkar som min jäkla tur förföljer mig.
nu väntar jag iaf bara på fisen som kommer hit och käkar godis innan hon drar till wingfield. då kommer becca och björnen hit och så drar vi och möter upp hans kompani och fortsätter till mariaberget.
ha en trevlig kväll alla! :)

inte min dag idag

nu är jag här igen, sitter hemma hos kenneth på hans dator. sitter dock inte på datorn men jag skulle inte bli förvånad om jag skulle råka sätta mig på den för idag är inte min dag som sagt. kände som anat att jag skulle bli sur idag, sån dag, sån tid. men det var lugnet efter stormen som det hela började. var stressad för vi skulle iväg, mamma hade gått ner och väntade där. tog på mig min jeansjacka och fastnade med mitt armband så det gick sönder, pärlor på hela golvet och det var mitt favoritarmband. tog med mig ett annat i handen, sprang ut i hallen där jag tog tag i ett paraply, välte hela korgen med andra paraplyn, fastna i en jacka som hängde på klähängaren, var jävligt när ett utbrott men lugnade mig och sprang ner för trappen. skulle precis berätta för mamma samtidigt som jag skulle ta på mig mitt andra armband som jag gillar väldigt mkt när jag har sönder det oxå.. här hos kennth har jag hittills bara lyckats att slå ner handen i tallriken och spilla läsk på golvet :) snart kraschar nog datorn!
hoppas jag inte tråkat ut er med min lyckans tur.


helg!

ja, så kan man säga. för imon är vi LEDIGA! två lektioner på fredagar och båda två inställda. så jävla härligt. ikväll ska vi hem till kenneth och äta mat, ser jag fram emot. det brukar alltid bli nåt gott.
sen ge mig lite jävla fucking mod till att bara vara som jag vill! vara jag. vill inte låsa in mig i nån liten tjej som jag egentligen inte är.
regnig dag, det luktar surt lång väg.




två mörka ögon, och leendet du gav mig

.. sitter här med dansbandsmusik i huvet. har lyssnat på dansband i köket i tre dagar nu, så dagarna i ända går jag och nynnar dansband. idag har vi provat studentmössor och beställt. mössan blev fin, jag gillar HRs färg, röd. köpte mjukisdress, svarta mjukisbyxor med mitt namn och en hoodtröja med mitt namn, skitsnygga! det var ta tre betala för två så jag slängde in ett par trosor i beställningen oxå, dom blev ju gratis. införskaffade även ett champagneglas med namn och hela köret och ett skydd till mössan, vitt i läder. jag gillar inte dom där tivolihatts-liknande skydden i guld och silver. hela kalaset gick på nåt runt 1,6. det får det vara värt tkr jag, man tar bara studenten en gång.
har förresten för en stund sen kommit hem från en timmes rask promenad, stolt.
resten av kvällen lär jag spendera här framför datorn, ska se om jag hittar nån film och se.
hejdoo!

han är nöjd, nöjd, nöjd, mannen här är riktigt nöjd..

sådärja! nu ska den nog vara klar, känner mig nöjd och belåten. tack så jekla mkt för hjälpen!
nu väntar skolan och därefter isa, för lite isa och ewis-time på stan.
HEJ!

RSS 2.0