uppdatering från borås!


jag lever och har det bra. TJA!

godmorgon

ja jag är uppe klockan åtta. jag ska ner och simma med malin x2. jag har länge funderat på och börja simma men aldrig kommit till skott som med alla mina andra ideér jag får för mig. eftersom ekonomin inte är så stabil för tillfället så hoppas jag på ett simkort i julklapp nu så jag kan fullfölja det här!
förövrigt har julstressen börjat! köpa julklappar hit och dit, träffa folk och byta, städa, pynta och baka. usch vad jag känner mig gammal. hej!

JULLOV

nu har jullovet börjat. känns väldigt skönt och vara ledig men ändå lite tråkigt och inte träffa folket och ha dom där rutinerna som ändå är ganska bra. fick iaf en väldans julkänsla när jag gick hem från skolan, haft avslutning med lek och skojigheter, massa snö, kallt, halv mörkt, en fin julgran med belysning och en grön ljusslinga. den gröna ljusslingan gjorde mkt. tror jag ska skaffa en för bättre julkänsla, hihi ibland slår det slint.
har städat idag, orkade inte städa klart så är väl bara och ta tag i roligheterna senare!
snart ska jag ner och ta en hamburgare och göra stan med malin, tomtenatta ju.
HEJSVEJS!

higher.

14 december

mer jul ge mig, mer julkänsla va! vet inte vad det är men det känns inte som den 14 december. var på luciafika med malin, emma och victor igår, det var lite julmysigt men inte som det ska vara. kanske börjar man bli gammal och inte känner så där mkt för julen längre. men det vill jag, vill vara liten igen :)
har inte börjat köpa julklappar än heller. jag vill ha ett jobb och tjäna massa pengar. vill köpa fina julklappar till alla men ekonomin vill inte, så jag ska försöka vara lite påhittig och se vad det kan bli för julklappar. det är ju trots allt tanken som räknas.
var lite egoistisk idag och köpte ett par nya stövlar, men jag kände verkligen hur mkt jag behövde dom (ville ha dom).
nu ska jag gå och göra lite nytta :)
HEJ!

'

I've done the best I can.

RSS 2.0