timo!

i söndags åkte vi på kryssning med cinderella, jag, fisen och våra mammor, vi tänkte att vi skulle göra någonting tillsammans innan sommaren kommer och alla blir upptagna med sitt. så det blev en pensionärs-kryssning till åland ;) haha nej men anledningen var den lille mannen nedan, timo! han var riktigt bra som vanligt och kryssningen var riktigt lyckad med god mat och kul underhållning. här kommer en stulen bild från isas blogg eftersom min mobilkamera inte är lika bra och jag får inte ut bilderna från den..
timo
nu ska jag försvinna bort i näringsläraboken och försöka få någonting och fastna till provet idag.
i morgon är det fredag,  och det betyder valborg och tandläkarbesök :D

'

gravid men inte död!
jag är gravid men jag är fortfarande samma människa som innan. jag tycker om att komma ut och umgås med folk, jag ser fram emot studenten även om det blir utan alkohol. förr tyckte jag inte om att vara nykter på fest men nu ser jag det inte som något problem, jag har kul iaf :)
men folk verkar tro att gravida sitter hemma och inte vill träffa folk. det känns jobbigt att folk slutar fråga om man vill med på saker eller slutar bjuda en till fester som man brukar bli bjuden på. det är lixom ingen sjukdom..
skulle det vara samma sak om jag bara blev fet och sluta dricka?
ibland skulle det vara skönt om man hade nån som var i lite samma situation och förstår på samma sätt.
ska sluta beklaga mig men skönt och skriva av sig ibland!
sov gott alla!

21 april

nu var det inte uppdaterat på ett tag igen. men igår passade jag iaf på att fylla år, det var en bra födelsedag måste jag säga, mkt bra och fina presenter. (en present jag blev riktigt glad för var linus present, ett tandsmycke! en guldstjärna med en pärla. äntligen blir det av.) mormor och morfar och kenneth var över och fikade på kvällen och sen kom linus hem igen med jättefina blommor <3
tack alla för allt grattande :)



sol + balkong

kan inte bli annat än bra. sitta på balkongen i solen med bara linne och det känns som sommar! helt underbart. tror till och med att jag fått ett myggbett. längtar verkligen tills det är sommar på riktigt :)
har sett en ökning av besökare på min blogg på sista tiden, vilket ju är roligt men inga spår av vilka som kikar in, lämna gärna en kommentar eller två ;)

14 april

godmorgon! känner mig inte på topp, sitter här och försöker trycka i mig lite frukost. har lyckats dra på mig nån slags urinvägsinfektion igen, förstår inte hur jag lyckas få det, har aldrig nånsin haft det innan graviditeten. det blev en lång dag på sjukhuset igår, fick åka till eskilstuna eftersom det inte fanns nån läkare här som kunde ta emot mig igår, eftersom jag hade sån himla smärta i rygg och njurar. men efter lång väntan, massa provtagningar och undersökningar så fick jag medicin utskriven så jag hoppas det hjälper och försvinner ordentligt den här gången. men alla vi träffade där var jättesnälla, brukar annars råka ut för dom mindre trevliga.. vi fick oxå se bebisen med ultraljud igen för dom kolla så allt såg bra ut, så underbar känsla och se det lilla livet röra sig där inne och den/hon som dom tror att det är har vuxit lite sen sist :)

12 april

snart slut på ledigheten. bara att pallra sig iväg till skolan imorgon, jag längtar inte.
idag har vi rensat i ett av våra förråd i källaren, blev kära återseende av gamla saker som man nästan glömt att man hade. men det blev dock en del att köra till tippen och en del annat att skänka bort till bättre behövande oxå. vi hittade gamla tecken och annat gulligt från när jag var liten, var så kul och se och ska bli så roligt och inhandla nya saker till den lille :)
en jobbig sak är att jag nog håller på och bli sjuk, ont i hela kroppen och jättetrött.. och en annan sak är att jag måste springa och kissa typ hela tiden, men det verkar vara så det ska va. bara att stå ut!
nu ska jag äta lite rester och slappa vidare. hej!

trasdockaa

vrf detta namn, vad tänkte jag när jag valde det :D vill byta men det går väl förstås inte? man måste väl byta blogg helt va? aja, vi får se. väntar nu på att linus och stefan ska bli klara med jobb så vi kan rulla till scorett och factory outlet och möta upp isa för och kika på skor och kaaanske ett par nya byxor eftersom jag inte kan ha några av mina byxor längre.. jeansleggings funkar fortfarande till viss del. längtar jättemycket till sommaren när man kan gå i bara klänning eller shorts och linne, jag älskar shorts!
ikväll ska vi oxå hem till Kenneth och käka tapas, ska nog dit och hjälpa han fixa lite när vi kommer hem, ska bli spännande, ingen av oss har gjort efter dom här recepten innan :)
ha en bra dag allihop i det fina vårvädret! :)

8 april

helt slut! jag och isa har vart i valla hela dagen och slitit med att klippa ner träd. känner att det kanske inte är nåt för mig just nu. men cash blev det, vilket vi tackar för! väl hemma i stan gick vi och köpte en trisslott och prövade vår tur, den rullade på, tror vi lyckades få fem lotter och vi betalde för en, men sen var det slut på turen för den här gången. men nu ska vi köra, nån gång måste man väl vinna.. "spela på triss" en gång i månaden ;)
ska byta om och gå och hyra film, det är ungefär allt vad jag orkar med ikväll tror jag.

<3

(väldigt dålig kvalitet på bilden på datorn men)
ett litet resultat efter det efterlängtade besöket i eskilstuna den 1 april :)
det här kanske kommer som en chock för dom som inte snappat upp det här tidigare men.
ett litet förlåt till er jag inte berättat för som jag kanske borde, men av vissa anledningar har jag haft väldigt svårt att berätta för en del. men vi är väldigt glada och lyckliga över den här lille krabaten.

RSS 2.0