27 februari

seg dag som fan. inte gjort ett skit om jag ska vara helt ärlig. ska rycka upp mig snart och ta tag i disk och lite sånt. ja har iaf bytt kläder 100 ggr redan, det är en katastrof, jag har hur mkt kläder som helst men inget att ha på mig. det har blivit så svårt. längtar tillbaka till förr, då hade jag inte dom här problemen. kollade på gamla bilder, jag hade kanske inte skitsnygga kläder men jag verkade väldigt lycklig ändå :) nu får jag panik. men varken det eller min förkylning ska få förstöra kvällen som ska spenderas med vänner hemma hos fisen, vi ska käka pizza och kanske se lite melodifestival. ska bli kul :)
back to work..

vaaaarmt

äntligen! lite varmare väder. gick hem från nattis för en stund sedan, det var jätteskönt och jag var varm när jag kom hem, inte hänt på lääänge. så tänkte passa på och njuta, ta en liten promenix innan man somnar. lyckades få med linus så behöver inte vandra ensam.
PUSS

26 februari

jävla humörsvägningar säger jag bara! hoppas dom försvinner snart för dom förstör allt. jag vill inte bli sur/ledsen för precis allt nån säger eller gör. man känner lixom inte ens igen sig själv.
nu ska jag iaf avnjuta eller snarare trycka i mig lite sen frukost. klockan tre blir det fika med den där björnen från skogen, var väldigt längesen nu. sen kommer linus hem, äntligen fredag ;) vi får se om kvällen bjuder på festligheter hos fröken Pihl eller om den spenderas hemma med ond hals och ont huvud.
hoppas alla får en bra fredag, det tänker jag försöka ha iaf, jag ska gå emot dom jävla humörsvägningarna!
HEJ!

23 februari

idag gick jag iaf upp tidigt, trots att det blev sent igår. har hunnit med en del städning, dammsuga var väl behövligt!
har vart en sväng på stan med mamma och suttit här och läst bloggar och druckit nyponsoppa, asgott ;)
jag tycker dock att vintern har gjort sitt nu, det räcker med kyla. jag fryyyyser. jag vill ha vår och massa mer sol. imorgon skottar vi bort snön, ska följa med fisen ut till hennes morbror och skotta bäst jag kan. och därefter ska jag äntligen klippa mig! hoppas det blir bra bara.
nu ska jag gå och sortera lite tvätt och se om det är ledigt i tvättstugan!

sportlov!

det är så skönt med lov, men jag blir ändå så rastlös. det måste verkligen hända grejer hela tiden annars deppar jag ihop. på ett sportlov är det väl meningen att man ska sporta, vilket jag iaf kommer försöka med lite grann. ska försöka ta tag i mina promenader åtminstone. träffade gänget i helgen och vi kastade upp lite bollar i luften, hoppas bara det kan bli något av alla bollar, för isf kan det här bli ett riktigt händelserikt lov :) har en del fika inplanerat oxå och om inte filuren i strängnäs tänker komma hem i veckan kanske det blir en tripp dit och hälsa på, jag saknar dig jämt när du inte är här <3
idag fyller mormor år så det vankas kalas om en stund! grattis mormor<3
måste springa och snygga till mig nu! TJA



imorgon är en ny dag

imorgon ska jag ta tag i saker, förändra saker. det har jag tänkt många gånger men nu ska jag verkligen ge mig fan på att klara av det. ingenting ska få stå ivägen för mig längre. inte ens en dålig hårdag.
tänk om man skulle sluta hänga upp sig på småsaker folk säger lr inte säger, då hade det vart enklare.
Natti'

buuurr

jag fortsätter frysa och vara tröttast i världen. det är jobbigt men det är väl så det är :)
igår var jag iaf väldigt duktig, jag är stolt över mig själv, vet inte vart det kom ifrån men jag satte mig ner och pluggade. jag skrev på ett arbete i turismen som jag idag redovisade så smidigt, tänk att man klarar allt här i världen bara man vill! :) idag har dock inte den energin nått mig, har inte pluggat fast jag borde. vi får se om jag kan få ner några rader senare. jag har iaf påbörjat min stora rensning bland kläder och andra saker man inte längre använder men som man samlar på sig iaf. men vrf ska jag ha så svårt att slänga saker? jag blir tokig, det är ju så skönt när man fått rensa ut lite men det första steget är hårt. men jag kämpar på!
nu ska jag samla ihop lite tvätt och städa upp lite innan jag drar en sväng till tvn. HEJ!

alla har vi våra hemligheter

skola nu med världens håltimme, skitsegt. men det är sista lektionen innan man äntligen får bege sig hemmåt.
och idag ska jag äntligen leka med min fis, det är på tiden! :)
jag vill förövrigt klippa mig och färga mitt hår, det är slitet och äckligt så snart får jag väl raka av allt.

varihelveteärvåren?

visst det är bara februari men jag vill ha VÅR! vill se solen kika fram på förmiddagen och lysa hela dan, se snön smälta bort och höra hur vattnet rinner längs vägen. vill slippa vinterjackan och massa kläder, bara ta på mig en tunn jacka. vill känna den där vårglädjen. orkar inte med den här kalla vintern längre. vill inte känna mig så här. orkar inte med skolan heller, det var två år sen men nu kommer allt tillbaka som om det var igår.. det är en plåga varje dag jag går in i köket och bara känner alla känslor i hela kroppen. klarar inte av allt nu.
vill bara bort en stund.

och vrf ska man glida ifrån de människor som betyder allra mest, dom som gör en glad.




RSS 2.0